четвер, 20 січня 2022 р.

Просто про складне. 

15 мультфільмів про доброчесність, які можна показати дітям


Ми хочемо жити в доброчесному суспільстві. Хочемо, аби нас лікували лікарі, які добре й наполегливо вчились. Аби нас захищали непідкупні, професійні та небайдужі правоохоронці. Щоби нас судили судді, які розуміють, що таке – служіння. Наші маршрутки, автобуси, поїзди і просто автівки водили ті, хто не купували права, а старанно вчилися кермувати транспортом.

Усе це – про доброчесність. Бо вона пронизує абсолютно всі сфери нашого життя. У доброчесному світі хочеться жити, але його дуже важко будувати”, – йдеться в посібнику курсу “Уроки доброчесності” для 3–4 класів від ГО “Смарт освіта”.

“Нова українська школа” зібрала добірку мультфільмів із посібника й не тільки, які можна показати дітям, аби пояснити, що таке доброчесність, з чого вона складається, закріпити цю інформацію й урізноманітнити уроки.

Частина цих мультфільмів не говорять прямо про доброчесність. Проте вони порушують такі питання як небайдужість, служіння, рівність прав, співпереживання, неконфліктність, без яких неможлива доброчесність.

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Джерело: https://nus.org.ua/articles/prosto-pro-skladne-15-multfilmiv-pro-dobrochesnist-yaki-mozhna-pokazaty-dityam/

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар